5.0/5 van 13 beoordelingen.
Nieuwe keuken
5 dagen geleden.
Koken is onze grote passie. De keuken die wij hadden miste essentiële zaken die het koken voor ons zo leuk zouden kunnen maken. Gebrek aan kastruimte en verouderde apparatuur deden ons besluiten om eens een visje uit te gooien bij Deka. En dat was meteen beet. Wij kregen een advies wat perfect aansloot bij onze verwachtingen en inmiddels is de nieuwe keuken gerealiseerd met voldoende kastruimte en moderne apparatuur wat het koken tot een genot maakt.
Toon meer
Badkamer geïnstalleerd met oog voor detail
6 dagen geleden.
Wij zijn erg tevreden met de service van Deka en het resultaat. Men werkt netjes, communiceert goed en heeft oog voor details die er toe doen.
Toon meer
Nieuwe frisse badkamer
1 maanden geleden.
Wat een verschil! na lang wikken en wegen moest onze badkamer eraan geloven. Het voelde niet meer prettig meer. Het sanitair stond ons tegen en de betegeling maakte ons ook niet vrolijk meer. De heer Kamp schetste ons een eigentijdse badkamer die volledig voldeed aan onze wensen. Na de knoop doorgehakt te hebben werd de "oude" badkamer afgebroken en alles werd afgevoerd. In rap tempo werd de nieuwe badkamer geplaatst inclusief alle bijkomende zaken zoals het verleggen van leidingen en het aanbrengen van een prachtige betegeling. Het enthousiasme van de harde werkers straalde er vanaf. Wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer en het keurig verzorgde werk.
Toon meer
Nieuwe keuken bevalt prima
2 maanden geleden.
Onze keuken heeft heel lang voldaan aan onze wensen. Door ouderdom begon het één na het andere apparaat het te begeven. Zo langzamerhand moesten wij vrijwel alle apparatuur vervangen of laten repareren. Toen wij kritisch keken naar de keuken als geheel namen wij een besluit: Die suffe kastjes en deurtjes bevielen ons ook niet meer. Zonder lang te hoeven nadenken hebben wij Deka een nieuwe keuken laten plaatsen met moderne apparatuur. Achteraf een prima keuze. Complimenten voor het vakwerk. Wij kunnen weer normaal koken nu!
Toon meer
Keuken op maat
2 maanden geleden.
De aanleg van onze nieuwe keuken had nogal wat voeten in de aarde. Wij mogen ons gerust kritische consumenten noemen . Gelukkig begrepen de heren van Deka direct wat onze wensen en behoeften waren die ook behoorlijk afweken van standaard oplossingen. De keuken werd met oog voor detail opgebouwd en voorzien van alle inbouwapparatuur. Onze grote waardering voor de geleverde kwaliteit van onze droomkeuken en het engelengeduld van de installateurs.
Toon meer
Luisterend oor
4 maanden geleden.
Bij Deka Service & Solutions kregen wij het luisterend oor wat wij bij andere aanbieders misten. Wij voelden ons gewaardeerd en serieus genomen als klant en niet behandeld als nummer. Na teleurstellende adviezen van anderen werd er echt serieus geluisterd naar hoe wij onze nieuwe badkamer ingericht wilden hebben. En nog belangrijker: Er werd ook duidelijk verteld hoe het nog beter kon dan de ideeën die wij zelf hadden. Eigenwijs van de installateur? Nee juist heel verhelderend! We hebben de adviezen ter harte genomen en genieten nu van een badkamer die helemaal voldoet aan onze verwachtingen. Top!
Toon meer
Prima geregeld
5 maanden geleden.
Voor de renovatie van onze keuken hadden wij een budget waar wij niet overheen konden/wilden gaan. Tot onze verbazing kwam de offerte hier heel dicht bij in de buurt in tegenstelling tot andere aanbieders. De werkzaamheden werden met groot vakmanschap uitgevoerd en er werd duidelijk uitgelegd waarom tot wat besloten werd. Echt maatwerk dus. De geplaatste apparatuur is van gerenommeerde merken en het uiterlijk van de keuken is gewoon fantastisch. Heerlijk om in te koken en in te eten!
Toon meer
Mijn keuken is weer mooi
5 maanden geleden.
Maart 2019 is onder leiding van Dennis mijn keuken klaargemaakt voor de plaatsing van een andere. Elektrische leidingen aangelegd voor de inductie, nieuwe meterkast, muren aangesmeerd, nieuwe stopcontacten en de vloer geëgaliseerd. Later heeft hij in de bonus nog een akelig hoekje met oude buizen weggewerkt. Het resultaat is super!
Toon meer
Prachtige badkamer tegen een nette prijs
5 maanden geleden.
Onze nieuwe badkamer werd compleet aangelegd door Deka. De plaatsing van het sanitair, het plaatsen van de douchecabine en het bad, de betegeling, de electriciteit en het loodgieterswerk werden volledig verzorgd. Wat heel prettig was was dat alles gecoördineerd werd door Dennis. Toen wij toch nog een kleine aanpassing wilden werd het plan direct aangepast. Het resultaat was een prachtige badkamer die volledig voldoet aan onze wensen. Goede kwaliteit van de materialen en een nette prijs. Echt een aanrader!
Toon meer
Vakwerk! Complimenten
5 maanden geleden.
Onze badkamer voldeed na 11 jaar niet meer aan onze wensen. Wij hadden ook het idee dat deze efficiënter ingedeeld zou kunnen worden. Onze grote wens was een ligbad maar dat paste ook niet in de bestaande indeling. Deka Service en Solutions heeft ons duidelijk geadviseerd over hoe een nieuwe badkamer aan onze verwachtingen zou voldoen. Na het afbreken van de "oude" badkamer werd al het materiaal netjes afgevoerd. Er werd een volledig nieuwe indeling voorgesteld waardoor zelfs een ligbad geplaatst kon worden. Inmiddels genieten wij van een nieuwe frisse badkamer, voorzien van alle gemakken die wij wensen. Complimenten voor het geleverde vakwerk!
Toon meer