5.0/5 van 17 beoordelingen.
Badkamer op maat
4 dagen geleden.
De heer Kamp gaf tijdens het oriënterend gesprek blijk van een grondige vakkennis. Wij vertelden onze wensen en behoeften voor de renovatie van onze badkamer. Het resultaat was een grondig uitleg over de vele mogelijkheden door de heer Kamp. Na het opmeten bij ons op locatie kwam de heer Kamp met een schets hoe de verschillende elementen een plaats konden vinden in de niet al te ruime badkamer. Zo werd het merendeel van onze wensen realiseerbaar en inmiddels beschikken wij over een heerlijk frisse en optimaal ingedeelde badkamer.
Toon meer
Nieuwe badkamer
1 maanden geleden.
Voor de renovatie van onze badkamer kwamen wij bij de heer Kamp uit. Wij voelden direct dat onze individuele wensen serieus werden genomen door Deka. Men nam echt de tijd voor ons om onze wensen in kaart te brengen. Alle mogelijkheden en onmogelijkheden werden begrijpelijk uitgelegd en door middel van een schets werd ons een badkamer gepresenteerd die voldeed aan alle verwachtingen. De badkamer werd aangelegd door echte vakmensen met een opgeruimd humeur. Er werd gebruik gemaakt van prima materialen en dat tegen een concurrerend tarief. Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer.
Toon meer
Badkamer renovatie
1 maanden geleden.
Onze badkamer werd compleet gerenoveerd door Deka. De sloop van de oude badkamer inclusief afvoeren van al het puin e.d., hak- en breekwerken voor alle nieuwe leidingen, alle aanpassingen aan de electriciteit en het complete loodgieterswerk (toilet en inloopdouche en wastafel), tegelwerken, kitwerken en de plaatsing van al het sanitair werden volledig verzorgd door Dennis en Wiebren. Het resultaat is een prachtige nieuwe badkamer die volledig voldoet aan onze wensen. Goede kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden!
Toon meer
Goed advies
2 maanden geleden.
Wij hadden ideeën over hoe wij onze badkamer ingericht wilden hebben. Na een goed oriënterend gesprek met Deka kwamen wij tot de conclusie dat niet alles in die vorm realiseerbaar was. Bovendien zou het ons beschikbare budget ruim overschrijden. Uiteindelijk heeft Deka voor ons een badkamer gebouwd die alle gewenste gemakken en kwaliteit heeft en toch binnen ons budget bleef. Dank voor het meedenken!
Toon meer
Nieuwe keuken
3 maanden geleden.
Koken is onze grote passie. De keuken die wij hadden miste essentiële zaken die het koken voor ons zo leuk zouden kunnen maken. Gebrek aan kastruimte en verouderde apparatuur deden ons besluiten om eens een visje uit te gooien bij Deka. En dat was meteen beet. Wij kregen een advies wat perfect aansloot bij onze verwachtingen en inmiddels is de nieuwe keuken gerealiseerd met voldoende kastruimte en moderne apparatuur wat het koken tot een genot maakt.
Toon meer
Badkamer geïnstalleerd met oog voor detail
3 maanden geleden.
Wij zijn erg tevreden met de service van Deka en het resultaat. Men werkt netjes, communiceert goed en heeft oog voor details die er toe doen.
Toon meer
Nieuwe frisse badkamer
4 maanden geleden.
Wat een verschil! na lang wikken en wegen moest onze badkamer eraan geloven. Het voelde niet meer prettig meer. Het sanitair stond ons tegen en de betegeling maakte ons ook niet vrolijk meer. De heer Kamp schetste ons een eigentijdse badkamer die volledig voldeed aan onze wensen. Na de knoop doorgehakt te hebben werd de "oude" badkamer afgebroken en alles werd afgevoerd. In rap tempo werd de nieuwe badkamer geplaatst inclusief alle bijkomende zaken zoals het verleggen van leidingen en het aanbrengen van een prachtige betegeling. Het enthousiasme van de harde werkers straalde er vanaf. Wij zijn super blij met onze nieuwe badkamer en het keurig verzorgde werk.
Toon meer
Nieuwe keuken bevalt prima
5 maanden geleden.
Onze keuken heeft heel lang voldaan aan onze wensen. Door ouderdom begon het één na het andere apparaat het te begeven. Zo langzamerhand moesten wij vrijwel alle apparatuur vervangen of laten repareren. Toen wij kritisch keken naar de keuken als geheel namen wij een besluit: Die suffe kastjes en deurtjes bevielen ons ook niet meer. Zonder lang te hoeven nadenken hebben wij Deka een nieuwe keuken laten plaatsen met moderne apparatuur. Achteraf een prima keuze. Complimenten voor het vakwerk. Wij kunnen weer normaal koken nu!
Toon meer
Keuken op maat
5 maanden geleden.
De aanleg van onze nieuwe keuken had nogal wat voeten in de aarde. Wij mogen ons gerust kritische consumenten noemen . Gelukkig begrepen de heren van Deka direct wat onze wensen en behoeften waren die ook behoorlijk afweken van standaard oplossingen. De keuken werd met oog voor detail opgebouwd en voorzien van alle inbouwapparatuur. Onze grote waardering voor de geleverde kwaliteit van onze droomkeuken en het engelengeduld van de installateurs.
Toon meer
Luisterend oor
7 maanden geleden.
Bij Deka Service & Solutions kregen wij het luisterend oor wat wij bij andere aanbieders misten. Wij voelden ons gewaardeerd en serieus genomen als klant en niet behandeld als nummer. Na teleurstellende adviezen van anderen werd er echt serieus geluisterd naar hoe wij onze nieuwe badkamer ingericht wilden hebben. En nog belangrijker: Er werd ook duidelijk verteld hoe het nog beter kon dan de ideeën die wij zelf hadden. Eigenwijs van de installateur? Nee juist heel verhelderend! We hebben de adviezen ter harte genomen en genieten nu van een badkamer die helemaal voldoet aan onze verwachtingen. Top!
Toon meer