5.0/5 van 23 beoordelingen.
Badkamer renovatie en toilet
7 maanden geleden.
Dennis en zijn mannen hebben goed werk geleverd. Alles is vernieuwd, het ziet er strak uit en is professioneel aangelegd. Kleine wijzigingen tijdens de montage werden in goed overleg opgelost. Wij zijn erg tevreden.
Toon meer
Nieuwe toilet en badkamer.
1 jaren geleden.
Professionaliteit, Responsiviteit, Stiptheid
Deka heeft onze toilet ruimte en badkamer vernieuwd Inclusief sanitair.
Geweldige vakmensen.Een zee prettig bedrijf om mee samne te werken.
En in tegenstelling wat er in ander reviews verteld wordt,de afspraken worden perfect nagekomen en indien nodig,kom ze buitenom de levering en tijd nog even langs om je probleem even op te lossen.Kortom ZEER BETROUWBAAR EN EERLIJK. Dennis komt zijn afspraken na.
Toon meer
Frisse badkamer
2 jaren geleden.
Na akkoord te zijn gegaan met de scherpe offerte voor de complete vervanging van onze oude badkamer maakten wij afspraken over het tijdsbestek waarin de nieuwe badkamer gerealiseerd zou worden. We kunnen niet anders zeggen dan dat de schouders er onder gezet werden. De oude badkamer werd in een rap tempo afgebroken en verwijderd en er werd keihard gewerkt om de nieuwe aan te leggen. Aangezien er onverwachte zaken aan het licht kwamen zetten de heren een tandje bij en de nieuwe badkamer was binnen de afgesproken tijdspanne een feit. Wij zijn super tevreden met onze nieuwe, frisse badkamer.
Toon meer
Nieuwe Badkamer
2 jaren geleden.
Badkamer is geheel voorzien van nieuwe tegels. Tevens een nieuwe ophangtoilet en glazen douche deur en muur geplaatst en wastafelmeubel met handdoekradiator.
Alle leidingen en elektrisch verplaatst en douchegoot aangebracht.
Alles naar wens afgewerkt en een fijne badkamer gekregen.
Kan niet anders zeggen dan dat Dennis prima werk heeft afgeleverd.
Toon meer
Keramische tegels
2 jaren geleden.
Wij waren uitgekeken op onze stoffen vloerbedekking en gingen op zoek naar een alternatief. Na uitgebreid voorgelicht te zijn door Deka viel onze keuze op Keramische tegels in de huiskamer. We hebben er geen moment spijt van. De houtlook doet niet onder voor een echte houten vloer en de vloer is makkelijk te reinigen. Ook zijn deze tegels geschikt voor onze vloerverwarming aangezien ze een lage warmteweerstand hebben. Wij zijn goed geadviseerd en volkomen tevreden met onze nieuwe aanwinst.
Toon meer
plaatsen douchewand
2 jaren geleden.
Deka heeft bij ons een douchewand geplaatst. Dit is vakkundig uitgevoerd.
Toon meer
Badkamer op maat
2 jaren geleden.
De heer Kamp gaf tijdens het oriënterend gesprek blijk van een grondige vakkennis. Wij vertelden onze wensen en behoeften voor de renovatie van onze badkamer. Het resultaat was een grondig uitleg over de vele mogelijkheden door de heer Kamp. Na het opmeten bij ons op locatie kwam de heer Kamp met een schets hoe de verschillende elementen een plaats konden vinden in de niet al te ruime badkamer. Zo werd het merendeel van onze wensen realiseerbaar en inmiddels beschikken wij over een heerlijk frisse en optimaal ingedeelde badkamer.
Toon meer
Nieuwe badkamer
2 jaren geleden.
Voor de renovatie van onze badkamer kwamen wij bij de heer Kamp uit. Wij voelden direct dat onze individuele wensen serieus werden genomen door Deka. Men nam echt de tijd voor ons om onze wensen in kaart te brengen. Alle mogelijkheden en onmogelijkheden werden begrijpelijk uitgelegd en door middel van een schets werd ons een badkamer gepresenteerd die voldeed aan alle verwachtingen. De badkamer werd aangelegd door echte vakmensen met een opgeruimd humeur. Er werd gebruik gemaakt van prima materialen en dat tegen een concurrerend tarief. Wij zijn erg blij met onze nieuwe badkamer.
Toon meer
Badkamer renovatie
2 jaren geleden.
Onze badkamer werd compleet gerenoveerd door Deka. De sloop van de oude badkamer inclusief afvoeren van al het puin e.d., hak- en breekwerken voor alle nieuwe leidingen, alle aanpassingen aan de electriciteit en het complete loodgieterswerk (toilet en inloopdouche en wastafel), tegelwerken, kitwerken en de plaatsing van al het sanitair werden volledig verzorgd door Dennis en Wiebren. Het resultaat is een prachtige nieuwe badkamer die volledig voldoet aan onze wensen. Goede kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden!
Toon meer
Goed advies
2 jaren geleden.
Wij hadden ideeën over hoe wij onze badkamer ingericht wilden hebben. Na een goed oriënterend gesprek met Deka kwamen wij tot de conclusie dat niet alles in die vorm realiseerbaar was. Bovendien zou het ons beschikbare budget ruim overschrijden. Uiteindelijk heeft Deka voor ons een badkamer gebouwd die alle gewenste gemakken en kwaliteit heeft en toch binnen ons budget bleef. Dank voor het meedenken!
Toon meer