5.0/5 van 10 beoordelingen.
Nieuwe keuken bevalt prima
10 dagen geleden.
Onze keuken heeft heel lang voldaan aan onze wensen. Door ouderdom begon het één na het andere apparaat het te begeven. Zo langzamerhand moesten wij vrijwel alle apparatuur vervangen of laten repareren. Toen wij kritisch keken naar de keuken als geheel namen wij een besluit: Die suffe kastjes en deurtjes bevielen ons ook niet meer. Zonder lang te hoeven nadenken hebben wij Deka een nieuwe keuken laten plaatsen met moderne apparatuur. Achteraf een prima keuze. Complimenten voor het vakwerk. Wij kunnen weer normaal koken nu!
Toon meer
Keuken op maat
18 dagen geleden.
De aanleg van onze nieuwe keuken had nogal wat voeten in de aarde. Wij mogen ons gerust kritische consumenten noemen . Gelukkig begrepen de heren van Deka direct wat onze wensen en behoeften waren die ook behoorlijk afweken van standaard oplossingen. De keuken werd met oog voor detail opgebouwd en voorzien van alle inbouwapparatuur. Onze grote waardering voor de geleverde kwaliteit van onze droomkeuken en het engelengeduld van de installateurs.
Toon meer
Luisterend oor
2 maanden geleden.
Bij Deka Service & Solutions kregen wij het luisterend oor wat wij bij andere aanbieders misten. Wij voelden ons gewaardeerd en serieus genomen als klant en niet behandeld als nummer. Na teleurstellende adviezen van anderen werd er echt serieus geluisterd naar hoe wij onze nieuwe badkamer ingericht wilden hebben. En nog belangrijker: Er werd ook duidelijk verteld hoe het nog beter kon dan de ideeën die wij zelf hadden. Eigenwijs van de installateur? Nee juist heel verhelderend! We hebben de adviezen ter harte genomen en genieten nu van een badkamer die helemaal voldoet aan onze verwachtingen. Top!
Toon meer
Prima geregeld
3 maanden geleden.
Voor de renovatie van onze keuken hadden wij een budget waar wij niet overheen konden/wilden gaan. Tot onze verbazing kwam de offerte hier heel dicht bij in de buurt in tegenstelling tot andere aanbieders. De werkzaamheden werden met groot vakmanschap uitgevoerd en er werd duidelijk uitgelegd waarom tot wat besloten werd. Echt maatwerk dus. De geplaatste apparatuur is van gerenommeerde merken en het uiterlijk van de keuken is gewoon fantastisch. Heerlijk om in te koken en in te eten!
Toon meer
Mijn keuken is weer mooi
3 maanden geleden.
Maart 2019 is onder leiding van Dennis mijn keuken klaargemaakt voor de plaatsing van een andere. Elektrische leidingen aangelegd voor de inductie, nieuwe meterkast, muren aangesmeerd, nieuwe stopcontacten en de vloer geëgaliseerd. Later heeft hij in de bonus nog een akelig hoekje met oude buizen weggewerkt. Het resultaat is super!
Toon meer
Prachtige badkamer tegen een nette prijs
3 maanden geleden.
Onze nieuwe badkamer werd compleet aangelegd door Deka. De plaatsing van het sanitair, het plaatsen van de douchecabine en het bad, de betegeling, de electriciteit en het loodgieterswerk werden volledig verzorgd. Wat heel prettig was was dat alles gecoördineerd werd door Dennis. Toen wij toch nog een kleine aanpassing wilden werd het plan direct aangepast. Het resultaat was een prachtige badkamer die volledig voldoet aan onze wensen. Goede kwaliteit van de materialen en een nette prijs. Echt een aanrader!
Toon meer
Vakwerk! Complimenten
3 maanden geleden.
Onze badkamer voldeed na 11 jaar niet meer aan onze wensen. Wij hadden ook het idee dat deze efficiënter ingedeeld zou kunnen worden. Onze grote wens was een ligbad maar dat paste ook niet in de bestaande indeling. Deka Service en Solutions heeft ons duidelijk geadviseerd over hoe een nieuwe badkamer aan onze verwachtingen zou voldoen. Na het afbreken van de "oude" badkamer werd al het materiaal netjes afgevoerd. Er werd een volledig nieuwe indeling voorgesteld waardoor zelfs een ligbad geplaatst kon worden. Inmiddels genieten wij van een nieuwe frisse badkamer, voorzien van alle gemakken die wij wensen. Complimenten voor het geleverde vakwerk!
Toon meer
Badkamer en toilet renovatie
5 maanden geleden.
Badkamer is geheel voorzien van nieuwe tegels. Tevens een nieuwe ophangtoilet en glazen douchecabine geplaatst.
Kan niet anders zeggen dan dat er prima werk is afgeleverd.
Toon meer
Badkamer en toilet renovatie
5 maanden geleden.
Met vakmanschap en kennis ( van Dennis) van zaken is onze badkamer en toilet omgetoverd tot prachtige ruimtes.
Alles volgens afspraak en een secure prima afwerking.
Wanneer je een badkamer wilt laten verbouwen raad ik DEKA aan deze klus te laten klaren.
Dank
Toon meer
Badkamer Renovatie
7 maanden geleden.
Onze badkamer laten renoveren door Deka. We zijn erg tevreden over het resultaat.
Toon meer